Tarieven

Vastgoedfuncties.nl is een begrip in de vastgoedwereld en heeft een groot bereik onder vastgoed professionals. Met het plaatsen van een vacature bent u dus zeker van maximale exposure onder een zeer gericht publiek. De website Vastgoedfuncties heeft maandelijks duizenden unieke bezoekers op zoek naar een vastgoed vacature die bij past.

U kunt hier eenvoudig en voordelig uw professional vinden door direct een vastgoed vacature te plaatsen. Maak hier uw eerste vacature en kies vervolgens het pakket wat bij u past.

Inhoud vacaturepakket:

  • Plaatsing van link en bedrijfslogo bij de vacature
  • Toegang tot de CV-database
  • Uw vacature wordt standaard (v.a. Topvacature) meegenomen in Job-allert(ons mailingbestand met werkzoekenden) , linkedingroep, en social media en wordt “uitgelicht”.

Hieronder kunt u het overzicht vinden van onze tarieven per 1 januari 2016 voor het zelf plaatsen van vastgoed vacatures:

 StandaardTopvacatureOnbeperkt *(3 maand opzegtermijn)
Prijs€169€199€250 per maand
Geldigheid30 dagen60 dagen60 dagen
LogoJaJaJa
MediaNeeJaJa

Voor meer informatie neemt u even contact met ons op. Bekijk hier het linkedinprofiel van uw accountmanager. Wij staan u graag te woord.

Vastgoedfuncties heeft de hoogste prijs-kwaliteit verhouding in de vastgoedvacature-niche. Korte lijnen, automatisering en een slanke organisatie zonder overhead maken Vastgoedfuncties de beste keuze bij uw zoektocht naar vastgoedprofessionals.

 

Bepalingen

  • Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW
  • U plaatst de vacatures zelf
  • Uiteraard ontvangt u van elke bestelling een factuur op naam
  • De vacature wordt geplaatst wanneer het bedrag is overgemaakt óf bij schriftelijke bevestiging van betaling

Wilt u adverteren op onze website? klik hier.

 

Deel nu op :Share on LinkedInEmail this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter