• Rotterdam
  • Solliciteren is gesloten

Site Stichting Havensteder

Wij zijn Havensteder!

Bij ons is geen dag hetzelfde. Onze omgeving verandert volop en dat heeft invloed op ons werk. Dat maakt werken bij Havensteder afwisselend, boeiend en soms onvoorspelbaar. Kun jij dat aan? Dan ben je van harte welkom!

Wij zijn een grote woningcorporatie in de regio Rotterdam. We zijn sterk in wonen. Mensen met een beperkt inkomen of kwetsbare positie een thuis bieden: wat je ook doet, uiteindelijk is dat waar je aan werkt.

 

Bij de directie Onderhoud & Ontwikkeling hebben we op onze afdeling Planmatig Onderhoud een vacature voor een projectleider Planmatig onderhoud en Contract onderhoud (36 uur per week).

De afdeling Planmatig Onderhoud heeft de komende jaren forse uitdagingen: de totstandkoming en de uitvoering van het instandhoudingsprogramma en het managen van de contracten.

de baan

Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en realiseren van uitdagende onderhoudsprojecten en je bent verantwoordelijk voor het beheren van contracten. Je gaat op zoek naar kansen en ontwikkelingen om de prestaties en samenwerking met de partners te verbeteren.

Het goed managen van de projecten en contracten leidt tot goed onderhouden woningen, waar we een thuis kunnen bieden voor onze bewoners. Hiervoor zorg je dat er inzicht is op de kwaliteit en geef je advies en maakt(verbeter)voorstellen i.s.m. collega’s en partners. Je monitort en evalueert de (wederzijdse) prestaties volgens afspraken en stuurt waar nodig bij.

De werkzaamheden van de projectleider planmatig – en contract onderhoud zijn gevarieerd wat betreft inhoud en complexiteit. Dat samen met de forse opgave maakt de baan erg uitdagend. Je krijgt hiertoe voldoende ruimte en verantwoordelijkheden.

Je hebt administratief en financieel alle zaken op orde. Je rapporteert aan de manager Planmatig Onderhoud.

jouw profiel

Je werkt en denkt op (ruim) hbo niveau, aangevuld met een grondige kennis van verschillende contractvormen. Je hebt een goed begrip van de commerciële dynamiek van de gehele keten en hebt kennis van risicomanagement. Daarnaast heb je voldoende ervaring in het managen van projecten. Je hebt al enkele jaren gerichte werkervaring maar wil graag een volgende stap zetten.

Je hebt oog voor de behoeften van onze klant en neem je de bewoners(commissies) op een goede manier mee.

Je neemt actief de regie over je loopbaan en neemt je verantwoordelijkheid in het op niveau houden van kennis, kunde en competenties.

ons aanbod

  • Een mooie baan met veel zelfstandigheid en ruimte om je rol zelf in te vullen, binnen een organisatie in beweging en een enthousiast team.
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een bruto maandsalaris in schaal J van de CAO Woondiensten (min € 3.876,= – max € 5.235,= op basis van een 36-urige werkweek).
  • Een online Havensteder Academie en (persoonlijk) opleidingsbudget om te blijven leren en ontwikkelen.
  • Een laptop, smartphone en naast thuiswerken een geweldige werkplek in het centrum van Rotterdam en perfect ontsloten met trein, tram en metro (Rotterdam Blaak).
  • Reiskostenvergoeding volgens de regeling reiskosten Havensteder.

goed om te weten

Tussen het eerste en het tweede gesprek sturen wij jou een link waarmee je toegang krijgt tot een competentie test. De uitkomst van deze test toont aan hoe jij je verhoudt tot de drijfveer Dienstverlening.

Een (pre of in) screening is een onderdeel van de procedure. Wanneer jij de kandidaat bent waarmee wij verder willen, dan vragen wij International Integrity Services een screening uit te voeren. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag, diplomaverificatie en inwinnen referenties zijn een onderdeel van de screening.

inlichtingen

Voor meer informatie over de inhoud van de functie bel je met Ilse Spierenburg, manager Planmatig Onderhoud (010 313 37 18). Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure bel je met Floris Lameris, recruiter (06-23954916)

  • Locatie Rotterdam
  • Aantal uren 36 uur per week
  • Salaris €3876,- tot €5235,-
Direct solliciteren