• Rijen
 • Solliciteren is gesloten

Site Leystromen

Vacature is reeds succesvol ingevuld.

Jij bouwt mee aan een beter thuis voor onze bewoners. Doordat jij de samenhang en verbeterkansen in onze onderhoudsprocessen ziet. Zo zorg jij ervoor dat het planmatig onderhoud aan onze woning duurzaam en kostenefficiënt is georganiseerd.

Wij zijn op zoek naar een:

Medewerker Bedrijfsbureau
36 uur per week

Leystromen
Leystromen is een woningcorporatie: we bieden een thuis aan mensen met een laag- of middeninkomen, die niet terecht kunnen op de koop- of vrije huurmarkt. Daarom beheren we ongeveer 10.000 woningen in de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk.

We zijn actief op het brede terrein van wonen, zodat onze klanten comfortabel wonen in aangename buurten. Klantparticipatie en intensief samenwerken met partners vinden we belangrijk. Thema’s als betaalbaarheid, kwaliteit van woningen, dienstverlening, leefbaarheid en duurzaamheid staan centraal. Zo werken we aan de toekomst van buurten en leefbare wijken.

We werken effectief, efficiënt en eenvoudig, zodat er meer financiële middelen beschikbaar zijn voor maatschappelijke doeleinden. Dat doen we in multidisciplinaire, resultaatverantwoordelijke teams. De verantwoordelijkheid ligt laag in de organisatie. Sleutelwoorden zijn verbinden en ondernemen. Wij hechten groot belang aan communicatie en samenwerking. Dat doen we samen met meer dan 100 enthousiaste collega’s .

Wat ga je doen?
Het team bedrijfsbureau heeft forse uitdagingen: zorgen dat het groeiende aantal woningen zo kostenefficiënt wordt onderhouden en tegelijkertijd de realisatie van onze verduurzamingsambitie. Het team is in beweging, dat maakt het werk afwisselend, boeiend en soms onvoorspelbaar. Er zijn volop verbeterkansen en ruimte om deze op te pakken.

Met het coördineren van onderhoudsprojecten zorg je ervoor dat de woningen van onze huurders in goede staat zijn, blijven én verduurzamen. Je zorgt voor een deskundige en onderbouwde beoordeling van alle onderhoudsplannen. Voert proactief projectmanagement uit, is verantwoordelijk voor de budgetbewaking, planning, de kwaliteit en het signaleren van risico’s. Het voorbereiden en realiseren van deze onderhoudsprojecten zijn daarom jouw belangrijkste verantwoordelijkheid.

Je hebt inzicht in lopende zaken en voelt feilloos aan als er procesmatig of technisch iets schort. Jij bent de drijvende kracht achter het verbeteren van prestaties en de intensivering van samenwerkingen met partners. Het maken van verbetervoorstellen doe je samen met collega’s en partners. Je zorgt voor inzicht op de kwaliteit, geeft advies, monitort én evalueert (wederzijdse) prestaties volgens afspraak.

Jij voert het opdrachtgeverschap en contractonderhoud richting aannemers uit. Tijdens gesprekken met aannemers of installateurs spreek je dezelfde taal. Hierbij weet je de belangen van de Leystromen te vertegenwoordigen door scherp te onderhandelen én een professionele en duurzame samenwerkingsrelatie op te bouwen.

Wat verwachten wij van je ?
Vanuit jouw werkervaring weet je hoe je het technische vastgoedonderhoud organiseert. Met jou ambitie help je om onze onderhoudsprocessen te verbeteren. Dat doe je het liefste samen. Met jouw kritische blik weet je iedereen scherp te houden en dankzij jou creativiteit kom je met oplossingen. En verder vinden we het belangrijk dat:

 • Je hebt kennis en ervaring van technische en bouwkundige processen, het liefst op HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt ervaring met projectmanagement en regisserend opdrachtgeverschap.
 • Je hebt begrip van de commerciële dynamiek, je vindt onderhandelen leuk en je bent overtuigend.
 • Je kunt uitstekend plannen en organiseren en bent stressbestendig
 • Jij hebt een sterke affiniteit met verduurzaming.
 • Je hebt analytisch vermogen en kijkt procesmatig naar het voorbereiden van plannen.
 • Je staat stevig in je schoenen tegenover uiteenlopende gesprekspartners en stimuleert de samenwerking met elkaar.
 • Je hebt een goed inlevingsvermogen, tact en zelfreflectie.

Het uitdragen van onze kernwaarden ‘Verbindend en Ondernemend ’ zijn onlosmakelijk verbonden met de functie.

Twijfel je of je voldoet aan alle verwachtingen? Maar ben je enthousiast geworden, aarzel dan niet om contact op te nemen. We denken graag met je mee.

Wat bieden wij?
Een goed toekomstperspectief met ontwikkelkansen met veel ruimte om op jouw manier bij te dragen aan onze maatschappelijke opgave. We bieden een goed salaris, je wordt ingeschaald volgens de CAO Woondiensten in schaal i (minimaal € 3.716 en maximaal € 4.887 op voltijdsbasis). Daarnaast bieden wij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo vergoeden wij twee derde deel van de pensioenpremie en kun je bepaalde arbeidsvoorwaarden uitruilen. We hechten belang aan jouw ontwikkeling. Je krijgt daarvoor jaarlijks een loopbaanontwikkelingsbudget. En wij vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Als je thuiswerkt krijg je prima faciliteiten ter beschikking met een tegemoetkoming in de onkosten. De sfeer bij Leystromen is informeel en werkgeluk staat bij ons centraal.

Wij maken graag kennis!
Herken jij je in dit profiel? En ben je op zoek naar een organisatie waarin SAMENWERKEN met hoofdletters geschreven wordt? Stuur dan voor 5 december je CV met motivatiebrief via onze sollicitatiepagina.

Vacature is reeds succesvol ingevuld.

 • Locatie Rijen
 • Aantal uren 36 uur per week
 • Salaris €3716,- tot €4887,-
Direct solliciteren