officieel van start!

Vastgoedfuncties.nl is vandaag 1 juli 2010 officieel van start gegaan. Vastgoedfuncties.nl richt zich uitsluitende op vacatures in het vastgoed. Hiermee kunnen we met een gericht aanbod van vacatures een gerichte doelgroep aanspreken. Los van het feit dat de targeting van vacatures optimaal is, verwachten wij de komende jaren veel van de steeds professioneler wordende vastgoedsector. Vastgoed wordt steeds belangrijker als onderdeel van de samenleving: we wonen er in, werken er in en een groot deel van onze pensioenen zit in ‘stenen’. De komende jaren zal deze sector zich dan ook steeds verder uitbreiden en een steeds belangrijkere plek in onze samenleving krijgen. De vastgoedsector wordt ‘booming’ en daar dragen wij graag ons steentje aan bij!

Op Vastgoedfuncties.nl is het voor werkgevers eenvoudig om een vastgoed vacature te plaatsen. Daarnaast kunnen werkgevers terecht bij de CV-database van werkzoekenden die zich hebben aangemeld. Zowel werkgever als werkzoekende krijgen een eigen account waarin zij advertenties/CV’s kunnen beheren en advertenties kunnen opslaan.

De komende maanden zullen we ons voornamelijk gaan richten op het neerzetten van een sterk merk en willen we een vertrouwde naam worden in de wereld van werving & selectie in de vastgoedsector. Daarbij gaan we graag de samenwerking aan met andere partijen. Houdt ons dan ook zeker in de gaten!