VastgoedFuncties.nl wenst u een goed 2015

2014 was voor ons een goed jaar. Na de overname van deze website in augustus 2014 hebben we de enigszins verwaarloosde website liefdevol nieuw leven ingeblazen.

Allereerst hebben we de website technisch geüpdate. Hiervan is op het beeldscherm niet zo veel te zien maar het betekend voor ons da we nu met de meest up to date software draaien, wel zo’n fijn gevoel.
Niet alleen de website maar ook social media kregen aandacht. de linkedin groep van vastgoedfuncties is opengegooid en heeft vele relevante nieuwe leden gekregen. Facebook is geïntegreerd en heeft enthousiaste en relevante volgers. Alle vastgoedvacatures worden automatisch doorgezet naar facebook en twitter.

Doorplaasting Vastgoed Vacatures;
Alle geplaatste vastgoedvacatures worden automatisch overgenomen door o.a. de website Jooble. Begin 2015 komt daar een tweede website bij en dit netwerk zal worden uitgebouwd.

Dashboard voor In Goede Banen gebruikers;
Voor uitzendorganisaties en werving en selectiebureaus dit gebruik maken van de dienstverlening van IGB komt er een koppeling met Vastgoedfuncties. De klanten van IGB zullen hierdoor voor de plaatsing van vastgoedvacatures kiezen voor Vastgoedfuncties als ze op zoek zijn naar een goede en voordelige niche vacature website met een groot bereik binnen de vastgoedbranche.

Actieve werving en samenwerkingen.
Met Vastgoedfuncties valt goed te dealen. Dat blijkt maar weer uit de diverse werving- en selectiebureaus die samenwerkingen zijn aangegaan met de no. 1 in vastgoed vacatures. Daarnaast zijn we samenwerkingen aangegaan met vastgoed gerelateerde (media)partners. (o.a. vastgoednieuws.info en vastgoed-nieuws). Heeft u ook een vastgoed gerelateerde website of media? Wij staan voor samenwerking open.

Al met al een actief 1e half jaar voor ons al nieuwe eigenaar van Vastgoedfuncties.nl.

Wij wensen u en uw geliefden een goed 2015 toe.