• Utrecht
 • Solliciteren is gesloten

Site Universiteit Utrecht

Projectondersteuner onderhoud (0,6 – 1,0 fte)

Wij zoeken een professionele (project)ondersteuner voor het technisch onderhoud aan onze unieke gebouwen in de Binnenstad van Utrecht. Je ondersteunt en begeleidt uitdagende onderhoudsprojecten. Ben jij thuis in de wereld van vastgoed en onderhoud? En heb je affiniteit met (rijks)monumenten? Dan zoeken wij jou!

De Universiteit Utrecht heeft uniek vastgoed en maar liefst 500.000 m2 aan onderwijs- en onderzoeksgebouwen. Deze gebouwen bevinden zich in de binnenstad van Utrecht, op het University College terrein en op het Utrecht Science Park. Er zijn monumentale gebouwen, onderwijszalen, kantoren, geavanceerde onderzoekslaboratoria, dierenklinieken en bibliotheken. Klik hier voor een indruk. 

Wat ga je doen? Als projectondersteuner onderhoud is er afwisseling, uitdaging en dynamiek:

 • jij zorgt ervoor dat technisch onderhoudsprojecten goed verlopen. Het gaat om planmatig, preventief en correctief onderhoud. Je werkt veel samen in een dynamische omgeving;
 • je ondersteunt de projectleiders en de afdeling Dagelijks Onderhoud;
 • je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van (jaar)planningen voor het planmatig onderhoud. Ook heb je overzicht over de lopende onderhoudsprojecten in de binnenstad;
 • je houdt projectplanningen bij, helpt mee in de projectvoorbereiding, regelt vergunningen en zoekt zaken uit als flora en fauna-, asbest- en aanbestedingsdocumenten;
 • je verzorgt rapportages en totaaloverzichten.

Profiel
Wie ben jij?

 • Je hebt een (technische) opleiding op mbo-niveau (bijvoorbeeld vastgoedmanagement of projectmanagement) en werkervaring.
 • Je hebt ervaring in het ondersteunen van projectleiders en technische medewerkers op het gebied van technisch (vastgoed)onderhoud. Je werkt zorgvuldig. Heb je al eerder gewerkt met aanbestedingen? Dat is fijn.
 • Je bent een prettige en verbindende persoon. Je bent communicatief sterk (mondeling en schriftelijk) en je kunt goed overtuigen.
 • Je vindt snel je weg in een complexe organisatie en krijgt zaken voor elkaar.
 • Je kunt je goed inleven in de belanghebbenden en partners waarmee je samenwerkt.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met MS Office applicaties, SAP en Topdesk.

Aanbod
We starten met een dienstverband van 0,6-1,0 fte voor de duur van één jaar (proeftijd van twee maanden). Bij goed functioneren hoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt minimaal € 2.818,- en maximaal € 4.257,- (schaal 8/9 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband.

Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao Nederlandse Universiteiten kent de Universiteit Utrecht een aantal eigen regelingen. Zo zijn er afspraken over professionele ontwikkeling, verlofregelingen en sport.​ Ook geven we je de ruimte om je arbeidsvoorwaarden uit te breiden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je graag om te blijven groeien. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Over de organisatie
Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema’s. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De Universitaire Bestuursdienst (UBD) werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda, het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

Het Facilitair Service Centrum (FSC) biedt een breed scala aan producten en ondersteunende diensten aan de universitaire faculteiten en diensten, aan medewerkers, studenten en externe huurders. Er zijn ongeveer 500 interne en externe medewerkers. Het FSC hecht grote waarde aan duurzaamheid in haar dienstverlening en in onze eigen bedrijfsvoering.

Binnen het FSC is de afdeling Onderhoud & Beheer verantwoordelijk voor het Onderhoud en Beheer van de gebouwen en terreinen en voor gebouw gebonden aanpassingen. Onderhoud en Beheer bestaat uit een afdeling Technisch Beheer, een afdeling Vastgoedinformatie, een beleidsafdeling, vier regionale afdelingen voor het technisch onderhoud en gebouw gebonden aanpassingen en een afdeling voor het technisch onderhoud aan terreinen.

We verwelkomen je graag in het team van de regio Binnenstad! Hierin werkt de afdeling Onderhoud en Beheer nauw samen met de afdelingen Front office, Vastgoed & Campus en de faculteiten. Samen zijn we verantwoordelijk voor veilige, bedrijfszekere en kwalitatief goede gebouwen voor onderwijs en onderzoek met een hoog serviceniveau. Het team van FSC Onderhoud en Beheer bestaat uit projectleiders, beheertechnici en werkvoorbereiders. Binnen het team is sprake van een hechte samenwerking en een open cultuur. Er wordt ook veel samengewerkt met de andere regio’s op het Utrecht Science Park (USP).

Aanvullende informatie
Neem gerust contact op voor meer informatie. Stuur Sandra Rusman (technisch onderhoudsmanager regio binnenstad) een berichtje via whatsapp naar (06) 15 54 96 41 of via LinkedIn, dan neemt Sandra contact met je op. Mailen kan ook naar s.f.m.rusman@uu.nl.

Solliciteren
Iedereen verdient het om zich thuis te voelen bij onze universiteit. We verwelkomen medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven.

Heb je interesse om te solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv toe via de sollicitatieknop.

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs wordt gesteld.

Reageren uiterlijk
02/01/2023

 • Locatie Utrecht
 • Aantal uren 24 - 40 uur per week
 • Salaris €2818,- tot €4257,-
Direct solliciteren