SWZ zorg

Kies je voor SWZ, dan kies je voor een werkgever in de gehandicaptenzorg die jou de ruimte geeft. Ruimte zodat jij als professional de grenzen kunt verleggen. Wij ondersteunen mensen met een lichamelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en (ernstige) meervoudige beperkingen (EMB). Zorg van mens tot mens, met hart én hoofd.

Wat ga je als Projectleider nieuwbouw en renovatie doen?

Als Projectleider nieuwbouw en renovatie bereid je als projectleider je eigen nieuwbouw- en renovatieprojecten voor van idee tot plan van aanpak. Je koopt in en begeleidt de realisatie. Na afronding evalueer je het project samen met de zorgmedewerkers. De komende jaren ga je een belangrijke bijdrage leveren aan de herontwikkeling van onze prachtige locatie Zonhove.

Jij hebt een dynamische rol en je bent de spil binnen de vastgoedontwikkeling. Door goed te luisteren, door te vragen en je ruime kennis met ervaring als bagage, kun je het vastgoed zo goed mogelijk laten aansluiten op de wensen van zowel de cliënten als de zorgmedewerkers. Je bent sparringpartner en adviseur op het gebied van vastgoed en de vraagstukken die hieruit voortvloeien. Kortom een afwisselende baan met veel uitdagingen!

Hoe ziet jouw rol als Projectleider nieuwbouw en renovatie eruit?

Als Projectleider nieuwbouw en renovatie maak je onderdeel uit van het resultaatverantwoordelijk team Huisvesting en Facilitair en geef je invulling aan verschillende rollen:

Projectleider van bouwkundige projecten of deelprojecten van grootschalige (complexe) bouwkundige projecten. Daar waar nodig in samenwerking met Strategisch Adviseur Huisvesting, Facilitair & Duurzaamheid, Adviseur Onderhoud en Beheer, Adviseur Facilitair en Medewerkers Gebouwbeheer. Je bereidt de werkzaamheden voor zowel bouwkundig als W- en E-installatie technisch. Tijdens de voorbereidende werkzaamheden neem je de zorg mee en verzorg je de opdrachtvertrekking naar externe partners binnen de gestelde kaders. Tijdens de uitvoering stuur je het proces zodat doelen behaald worden en achteraf evalueer je de projectresultaten.

Je stelt businesscases op voor de aan jou toegewezen projecten en je stemt af met het management bij voorgenomen afwijkingen van de businesscase. Daarnaast zorg je ervoor dat de input van relevante betrokkenen met specifieke aandacht voor het primaire proces, zijn meegenomen in het opstellen van (een) programma (‘s) van eisen. Ook draag je zorg voor het contractbeheer op het gebied van vastgoed.
Je weet wat er speelt zowel binnen als buiten de organisatie op het gebied van wet- en regelgeving en landelijke ontwikkelingen en je geeft inzicht in wat dit voor de organisatie betekent.
Het is voor jou een tweede natuur om relevante partijen te betrekken bij je werk, daarbij kun je denken aan zorgdirecteuren, strategisch adviseurs, adviseurs op tactisch niveau, medewerkers die de uitvoering doen en medewerkers in het primair proces. Je zorgt er daarmee voor dat er vanuit de juiste aansluiting binnen de organisatie uitvoering wordt gegeven aan de plannen. De organisatie kan vertrouwen op jouw adviezen ten aanzien van vastgoedbeleid.

Je onderhoudt relevante in- en externe netwerken, je signaleert samenwerkingsmogelijkheden en je geeft mede vorm aan deze samenwerkingsmogelijkheden. Als adviseur neem je deel aan vastgoed gerelateerde overleggen op operationeel en/of tactisch niveau. Met deze activiteiten lever je tevens een bijdrage aan het imago van de organisatie. De warme benadering van de zorg, vanuit vertrouwen, zie je ook bij jou terug.

Hoe verleg jij de grenzen?

Als Projectleider nieuwbouw en renovatie werk je niet alleen maar samen met je collega’s van het resultaatverantwoordelijk team Huisvesting en Facilitair. Samen met hen vorm je een hecht team en pakken jullie zelfstandig alle werkzaamheden op. Je vindt het vanzelfsprekend om je kennis op het gebied van vastgoedontwikkeling te delen met collega’s. Vanuit verbinding en vertrouwen in ieders vakmanschap help je collega’s en evalueer en verbeter je. Samen zorgen jullie ervoor dat de zorg goed ondersteund wordt en dat je met elkaar het werk leuk houdt.

Wat krijg je bij SWZ?         

De Projectleider nieuwbouw en renovatie bieden we een jaarcontract voor 28-36 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast ontvang je een bruto maandsalaris in FWG 60 tussen €3.482,- en €5.962,- op basis van 36-urige werkweek van de CAO gehandicaptenzorg met;

 • 8% vakantiegeld
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% over je bruto jaarsalaris wat bijna neerkomt op een extra maandsalaris;
 • deelname aan het Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • een laptop en telefoon;
 • fiscale regeling voor aanschaf van fietsen, fitness abonnement, tablet, etc.;
 • verschillende trainingen en opleidingen, we investeren veel in jouw professionele ontwikkeling;
 • mogelijkheid tot hybride werken, wat ondersteund wordt met een budget om je thuiswerkplek goed in te richten;
 • actieve personeelsvereniging.

Wat vragen we van jou?

Je hebt affiniteit met de (gehandicapten)zorg en je kunt je vinden in onze visie en kernwaarden. Merkbare mensgerichte zorg vanuit verbinding, vertrouwen en vakmanschap. Je voelt je dan ook helemaal thuis in een organisatie waar medewerkers de ruimte krijgen om hun vakmanschap verder te ontplooien en eigenaarschap te pakken.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je:

 • beschikt over een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau
 • een relevant diploma hebt op minimaal MBO niveau (bijvoorbeeld Bouwkunde of Vastgoedmanagement);
 • minimaal 5-10 jaar ervaring hebt als vastgoedadviseur/ projectmanager/ vastgoedontwikkelaar;
 • kennis en ervaring hebt op het gebied van zorgvastgoed en projectmatig werken;
 • oog hebt voor ontwikkelingen in de bouw zoals duurzaamheid, flexibiliteit, (zorg)innovatie en domotica;
 • resultaatgericht, analytisch en integer bent;
 • een servicegerichte houding hebt en affiniteit hebt met de zorg;
 • beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden voor het schrijven van projectvoorstellen, rapportages en adviezen;
 • initiatief neemt en creatief bent in het fungeren als adviseur op operationeel en tactisch niveau;
 • weet hoe je moet plannen en organiseren om afgesproken doelen te realiseren en communicatief vaardig bent om duidelijke afspraken te maken over wie, wat en wanneer.

Ben jij die ervaren verbinder tussen Zorg en Vastgoed en heb je interesse?

Verleg dan je grenzen en verras ons met je sollicitatie! Heb je nog inhoudelijke vragen?

Stel ze gerust aan Stefan Verrijt, Strategisch Adviseur Huisvesting, Facilitair & Duurzaamheid via 088-7998820 (Bereikbaar op ma t/m do).

 • Locatie Son en Breugel
 • Aantal uren 28-36 uur per week
 • Salaris €3482,- tot €5962,-
Direct solliciteren